Жени Калканджиева напуска "Къртицата"

Калканджиева е следващата звезда, която ще напусне Базата на "Къртицата". Водещата на "Жените говорят" сама е изразила желание да си тръгне. Причината е, че всички се съмняват, че именно тя е тайният саботьор и все по-открито изразяват омразата си към нея.

Бившата манекенка се върна при участниците в събота вечер, след като уж бе изгонена. Тя се върна след едноседмичен престой при циганите, но няма право да говори и другите участници я набедиха, че тя е предателят. Никой не говори вече с нея в Базата, а освен със злобни коментари зад гърба й, вече я тормозят и с открити подмятания.

Калканджиева се прояви като голяма звезда в "Къртицата" и остави циганите Марин и Валя без топла вода, пише "Всеки ден". Точно преди да си тръгне от техния апартамент, Жени им източи бойлера, взимайки си душ повече от половин час.

Тя въобще не се съобрази с молбата на ромката да й остави малко топла вода, за да не ходи мръсна. Дългото къпане обаче се отрази пагубно на Жени и след запарването в банята, тя се поболя.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини